• Koeltransport

  Wij zijn gespecialiseerd in het koeltransport, met onze speciaal omgebouwde voertuigen voldoen wij aan de HACCP wetgeving.

 • Internationaal transport

  Wij rijden niet alleen in Nederland, maar gaan heel Europa door om uw goederen te leveren waar u maar wilt!

 • Medicijnen transport

  Wij voldoen aan de GDP wetgeving en kunnen dit transport op de door u gewenste temperatuur vlekkeloos voor u uitvoeren.

 • Geconditioneerd transport

  Wij kunnen vervoeren van -20 tot +25°C met een HACCP gekeurde verlengde Mercedes Sprinter.

 • Laadklep

  Wij beschikken over auto’s met laadklep om het laden en lossen van pallets en rolcontainers bij uw klant zo efficiënt mogelijk te maken.

Medicijnen transport door Van Os Transport in Reeuwijk

Niet alleen voedsel moet op optimale temperatuur vervoerd worden, dit geldt des te meer voor medicijnen en geneesmiddelen. Met ons geconditioneerde vervoer kunnen wij de temperatuur in onze voertuigen regelen. Reken dus op Van Os Transport voor al uw medicijnen transport.

Snel en betrouwbaar

Te lage of te hoge temperaturen kunnen voor diverse medicijnen en geneesmiddelen schadelijk zijn en zelfs een vermindering van de werking met zich meebrengen. Het is dus de beste optie om te kiezen voor geconditioneerd vervoer als het gaat om medicijnen transport. Bij Van Os Transport kan er worden gereden met een temperatuur die speciaal voor medicijnen bestemd is. Wij kunnen medicijnen en geneesmiddelen vervoeren met constante en geconditioneerde temperaturen tussen de -20°C en 25°C.

Omdat medicijnen van levensbelang kunnen zijn. Dat begrijpen wij heel goed. Wij zijn dan ook snel en betrouwbaar. We controleren de temperaturen van het geconditioneerde vervoer uitvoerig en regelmatig. Laat ons van tevoren weten om wat voor medicijnen het gaat, zodat wij in staat zijn de ideale omstandigheden in onze HACCP gecertificeerd voertuig te verzorgen en behouden. Zo bent u bij levering verzekerd van geneesmiddelen van goede kwaliteit.

Overige informatie

Temperatuur registratie is aanwezig en indien u hier behoefte aan heeft ook in te zien. Daarnaast kunnen onze farmaceutische transport diensten voor zowel binnenlandse als internationale (door heel Europa) verzendingen ingezet worden. Heeft u nog vragen of wilt u direct gebruik maken van ons medicijnen transport? Neem dan contact met ons op via tel. +31 6 220 198 13 of info@vanostransport.nl. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact op nemen.