• Koeltransport

  Wij zijn gespecialiseerd in het koeltransport, met onze speciaal omgebouwde voertuigen voldoen wij aan de HACCP wetgeving.

 • Internationaal transport

  Wij rijden niet alleen in Nederland, maar gaan heel Europa door om uw goederen te leveren waar u maar wilt!

 • Medicijnen transport

  Wij voldoen aan de GDP wetgeving en kunnen dit transport op de door u gewenste temperatuur vlekkeloos voor u uitvoeren.

 • Geconditioneerd transport

  Wij kunnen vervoeren van -20 tot +25°C met een HACCP gekeurde verlengde Mercedes Sprinter.

 • Laadklep

  Wij beschikken over auto’s met laadklep om het laden en lossen van pallets en rolcontainers bij uw klant zo efficiënt mogelijk te maken.

Van Os Transport: gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer

Van Os Transport is een jong en enthousiast bedrijf dat zowel geconditioneerd als ongeconditioneerd vervoer van diverse producten kan verzorgen. Wij bieden u transport tussen de -20°C en +25°C. Wij zijn gevestigd in Reeuwijk midden in het Groene Hart in Zuid-Holland maar leveren door heel Nederland én daarbuiten! Wanneer u ons inschakelt, kunt u erop rekenen dat wij u voorzien van de beste service. Wij zijn 24/7 bereikbaar en maken voor u indien u dit wenst een passende offerte op maat. Bovendien zijn onze bussen HACCP gecertificeerd en zijn wij in het bezit van een NIWO vergunning met alle bijbehorende certificaten. Met een team van enthousiaste, gekwalificeerde en nette chauffeurs zorgen wij dat u lading netjes van A naar B wordt gebracht!