• Koeltransport

  Wij zijn gespecialiseerd in het koeltransport, met onze speciaal omgebouwde voertuigen voldoen wij aan de HACCP wetgeving.

 • Internationaal transport

  Wij rijden niet alleen in Nederland, maar gaan heel Europa door om uw goederen te leveren waar u maar wilt!

 • Medicijnen transport

  Wij voldoen aan de GDP wetgeving en kunnen dit transport op de door u gewenste temperatuur vlekkeloos voor u uitvoeren.

 • Geconditioneerd transport

  Wij kunnen vervoeren van -20 tot +25°C met een HACCP gekeurde verlengde Mercedes Sprinter.

 • Laadklep

  Wij beschikken over auto’s met laadklep om het laden en lossen van pallets en rolcontainers bij uw klant zo efficiënt mogelijk te maken.

Geconditioneerd koeltransport door Van Os Transport

Wilt u etenswaren, medicijnen, bloemen of andere producten onder de juiste, gekoelde omstandigheden laten vervoeren? Schakel dan onze koeltransport diensten in. Voor het vervoer van al uw gekoelde of diepgevroren producten kunt u rekenen op koelkoerier Van Os uit regio Zuid-Holland.

Optimale temperaturen

Allerhande producten hebben er baat bij in optimale, constante temperaturen te worden vervoerd. Er zijn echter ook producten waarbij dit absolute noodzaak is. Voedsel moet aan de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit voldoen, en wanneer dit niet het geval is mogen de producten niet verkocht of zelfs aangenomen worden. Dit omdat een afwijkende temperatuur de kans op bacteriën verhoogt en het consumeren van deze etenswaren zelfs gevaarlijk kan maken. In onze HACCP gecertificeerde geconditioneerde voertuigen kunnen wij de temperatuur regelen. Zo creëren wij voor elk product de optimale omstandigheden. U hoeft dus niet te vrezen dat uw etenswaren in minder dan perfecte staat aankomen. Onze bussen zijn allemaal voorzien van temperatuur dataloggers zodat u kunt zien waar uw zending is en dat uw producten onder de juiste temperaturen worden vervoerd.

Consument of groothandel

Of u nu consument of groothandel bent, en of u eenmalig of met regelmaat gebruik wilt maken van ons koeltransport, wij staan voor u klaar. Wij verzorgen van alles, van maaltijden transport voor particulieren tot het transport van bijvoorbeeld kip van producent naar supermarkt. Bij het koeltransport van Van Os Transport staat de veiligheid van zowel consument als producten én uw tevredenheid voorop.

 

Neem contact met ons op om te bespreken wat voor uw producten de beste omstandigheden zijn en wat onze diensten u zullen kosten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U bereikt ons 24/7 via tel. +31 6 220 198 13 of info@vanostransport.nl. Ook door middel van het online contactformulier kunt u uw vragen stellen. Wij staan u op alle manieren graag te woord en zullen u snel en vakkundig antwoord geven.