• Koeltransport

  Wij zijn gespecialiseerd in het koeltransport, met onze speciaal omgebouwde voertuigen voldoen wij aan de HACCP wetgeving.

 • Internationaal transport

  Wij rijden niet alleen in Nederland, maar gaan heel Europa door om uw goederen te leveren waar u maar wilt!

 • Medicijnen transport

  Wij voldoen aan de GDP wetgeving en kunnen dit transport op de door u gewenste temperatuur vlekkeloos voor u uitvoeren.

 • Geconditioneerd transport

  Wij kunnen vervoeren van -20 tot +25°C met een HACCP gekeurde verlengde Mercedes Sprinter.

 • Laadklep

  Wij beschikken over auto’s met laadklep om het laden en lossen van pallets en rolcontainers bij uw klant zo efficiënt mogelijk te maken.

Internationaal vervoer Van Os in Reeuwijk

Niet alleen binnen Nederland, maar ook door heel Europa verzorgen wij bij Van Os Transport voor u zowel geconditioneerd als ongeconditioneerd vervoer. Heeft u een pakket dat u door een internationaal koerier wilt laten transporteren? Reken op de uitstekende service van Van Os Transport uit Zuid-Holland.

Verantwoord internationaal transport

Van Antwerpen tot Madrid, van Praag tot Milaan: waar uw pakket ook naartoe moet, wij krijgen het in optimale staat op de plaats van bestemming. Of het nu gaat om een klein of groot pakket, en of de producten nu ongeconditioneerd of geconditioneerd vervoerd moeten worden, wij bezorgen het op veilige en verantwoorde wijze door heel Europa. Op ons kunt u rekenen voor optimaal internationaal transport. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten als internationaal transport, halen wij uw pakket bij u of een door u bepaalde locatie (werk of bedrijf) op, en leveren wij het zo snel mogelijk af op de plaats van bestemming. In het geval van geconditioneerde verzending van een pakket in Europa, wordt met een datalogger de temperatuur gedurende de hele rit vastgelegd. Zo kunt u ook zelf bijhouden wat er met uw pakket gebeurd.

Offerte en contact

U kunt bij ons altijd aankloppen met vragen of voor een vrijblijvende offerte. Omdat de prijzen erg kunnen variëren afhankelijk van waar uw pakket vandaan komt en waar het naartoe gaat, vragen wij u hiervoor graag om het gewicht van het pakket, en om uw postcode en contactgegevens. Ook dit is om u ervan te verzekeren dat uw bestelling of levering op juiste en veilige wijze aankomt. Interesse in gebruik maken van internationaal koerier? Neem voor vragen of een afspraak contact met ons op via tel. +31 6 220 198 13 of info@vanostransport.nl. Wij staan u graag te woord!